ГЕРБ прибира Антон Тодоров в централата си?

Антон Тодоров, познат като острието на правдата, започна работа при „шайката“ /по Тодоров/ . Това коментира лидерът на Движение България на гражданите Димитър Делчев по повод появилата се информация, че бившият депутат Антон Тодоров ще започне работа в централата на ГЕРБ. Морална катастрофа си е работата, заяви Делчев. Митът, че Тодоров е гражданска квота, а не пропагандатор и черна ПР станция на ГЕРБ, се провали днес, каза още Делчев.
Моралното решение е Тодоров да не се занимава с обществени дейности, защото кратката му такава не показа, че служи в полза на обществото, е на мнение лидерът на ДБГ. По-рано днес „Епицентър.бг“, позовавайки се на източници от управляващата партия, съобщи, че Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ. Там Антон Тодоров щял да изпълнява функциите на „съветник“ на народните представители. „Той ще ни помага с информация при подготовката за медийните ни изяви“, обясниха депутати от ГЕРБ. Те не уточниха за каква точно помощ става въпрос, но намекнаха, че той ще бъде използван при битките им с опозицията.
Тодоров постна тази информация на фейсбук страницата си, като нито я потвърди, нито я отрече. Вчера парламентът прие оставката на депутата, след скандала със заплахите му срещу водещия на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s