Кметът на Минерални бани получи поздравителен адрес

Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер получи поздравителен адрес по повод 12 октомври – Деня на българската община, от областния управител на Хасково Станислав Дечев. В обръщението към градоначалникът се казва: За мен е чест да Ви поздравя по повод Деня на българската община – 12 октомври!
Като Областен управител на област Хасково винаги съм държал на диалога между местната и държавна власт, защото само чрез разбирателство и градивни проекти можем да постигнем значими резултати за развитието на общините от нашия регион. В мое лице Вие и Вашата администрация имате сериозен партньор и ангажиран с проблемите на местното самоуправление държавник. От своя страна аз разчитам на Вашите опит, професионализъм и отдаденост в работата Ви за добруването на хората от област Хасково.
Пожелавам Ви да запазите енергията, с която работите, да продължавате на изпълнявате все така отговорно своите ангажименти към хората от Вашата община и да не забравяте, че всичко, което правите днес, ще остане за идните поколения, се казва още в поздравлението на Станислав Дечев.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s