Да помогнем на Крис!

на

Когато имаш само една мечта. Така озаглавява публикацията си в групата „Да помогнем на Крис“ 17-годишният Кристиян Видев от Стара Загора. Роден е на 15 септември 2003 година и оттогава започва борбата му за нормален живот.

„Може би знаете, че в човешкото тяло има 206 кости. На мен се е паднал лошият късмет, да се родя без една от тях. Нарича се фибула. Само една, но нейната липса е белязала живота ми. За 17 години 8 пъти съм влизал в операционната зала. И всеки път с надеждата, че е за последно.“, споделя момчето. За съжаление при последното му пътуване до Варна през юни месец тази година, когато се надява да чуя положителни новини, резултатът не е добър. „Моят лекар ме изпрати в Истанбул. Така на 5 юли бях в кабинета на Prof. Dr. Mehmet Kocaoğlu. След направения преглед и рентгенови снимки, той ме увери, че с една операция направена от него, може да коригира всичко, което е проблемно в десния ми крак, аз ще мога да стъпя на него и да ходя нормално.“, разказва Крис.

Надеждата се завръща отново при него и семейството му. Единствената му мечта може да се сбъдне, но за да стане реалност са необходими 40 000 евро. „Обръщам се с молба към всички хора с добри сърца и възможности, помогнете ми, за да мога отново да ходя нормално, да се върна в училище при моите приятели и учители от СУ ,,Иван Вазов“, които винаги са ме подкрепяли. От тях съм научил, че когато човек е упорит и никога не се отказва, успехът е неизбежен!“, призовава Кристиян. Всеки, който желае да помогне със средства може да го направи на следната банкова сметка:

IBAN: BG89STSA93000028226361

BIC: STSABGSF

Банка: Банка ДСК Име: Кристиян Дечков Видев

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s