Бургас се готви за бягане с музика и усмивки

на

Така може да обобщим накратко предстоящото скоро четвърто издание на фестивала Бургас Рън. На 12-ти септември Морска гара ще бъде домакин на превърналото се в традиция за града бягане. 

Екипът, стоящ зад организацията на събитието, кани всички желаещи да се качат на борда, за да се включат в едно вълнуващо пътешествие, наситено с много емоции, аромат на море, щастливи усмивки, а защо не и лични постижения. За първи път тази година участниците ще могат да изберат полумаратонска дистанция – 21 км, достигайки до кв. Сарафово, както и 10, и 5 км. Трите трасета преминават изцяло до морето и обещават прекрасна гледка към любимото синьо. Предвидено е времеизмерване и отделно класиране за всяка една от дистанциите. 

Разбира се, в Бургас Рън участие и тази година ще могат да вземат децата до 12-годишна възраст, както и родителите с бебешки колички, които ще трябва да пробягат разстоянието от 2 км.  Регистрацията за събитието вече е отворена, а до 25-ти август участниците ще могат да се запишат на по-ниски такси. Крайният срок за регистриране е 7-ми септември. 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s